0

MK & AMary-Kate en Ashley Olsen zijn voor veel meiden een ware stijlinspiratie. Van hobo-chic gingen ze naar boho-chic en alles wat maar oversized was daartussenin. Maar ook stijliconen moeten hun inspiratie ergens vandaan halen: waar, dat vroeg Miss Vogue de designers.

De tienerversie van Vogue interviewde de Olsen zusjes naar aanleiding van de avondjurken collectie die ze ontwierpen voor hun label Elizabeth & James. Toen ze gevraagd werden naar hun stijlinspiratie kwam er een ander antwoord dan gedacht. Meestal noemt de stylish tweeling namelijk een ‘oud’ icoon als Lauren Hutton maar dit keer verklaarde MK echter dat de super populaire Gigi Hadid haar inspireert! “Whether she’s on the carpet or the street, she always looks effortless and cool”. 

Daar kunnen we niks tegenin brengen, maar onverwachts was het wel! Ook Ashley koos voor een onconventioneel stijlicoon voor haar doen, ze gaf de eer aan Amber Heard, omdat zij er een inspirerende bohemian met een edge look op nahoudt. Again, de Olsen zus heeft helemaal gelijk, maar dit hadden we niet zien aankomen!

  • MK & A 500
    De Olsen stijl @ashley_olsen_official
  • Gigi Hadid
    Gigi Hadids stijl @gigihadid
  • Mber heard
    Amber Heards stijl @amberheard_official

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties