0

sylvie meis weetje 150Het leven van Sylvie Meis wordt breed uitgemeten in de pers. Van haar verbroken relaties tot haar samenwerking met Hunkemoller: alle minder leuke én leuke dingen passeren de revue. Maar wij durven te wedden dat jij het volgende écht nog niet wist over de presentatrice.

“Ik ben een ware muziekfreak want op muziek kan ik helemaal losgaan. Ik verzamel veel muziek en maak graag playlists. Mensen die mij kennen willen allemaal mijn playlists”, vertelde Sylvie afgelopen woensdag tegen ILFN’s founder & director Annic van Wonderen tijdens een interview.

“Het ding wat mensen het meest aan mij vragen, is of ik een iPod met muziek voor hun kan samenstellen. Danie (Bles) zegt dat dit echt het aller, aller, allerbeste cadeau is wat ik haar ooit heb gegeven: een iPod met mijn favoriete muziek”, vervolgt Sylvie. “Ik vind het ook echt een heel bijzonder cadeau want je geeft dan echt niet ziel.”

“Danie zegt ook elke keer: ‘Syl kan je die iPod even terugnemen en updaten?’. Eerlijk gezegd ben ik niet technisch dus ik weet zelf niet hoe ik ‘m moet updaten!”

Wie had dat ooit gedacht…

  • Yes...
    Sylvie plaatste laatst deze foto op Instagram

(Beeld: www.instagram.com/1misssmeis)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties