0

The wedding of Solange Knowles and Alan FergusonEen allergische uitslag op de belangrijkste dag van je leven is natuurlijk voor velen van ons een hele erge nachtmerrie. Het overkwam Solange op haar bruiloft dit weekend. De rode vlekken en bulten die na de ceremonie verschenen in haar gezicht, hals en nek zagen er vreselijk uit.

Solange liet in een statement opTwitter weten dat ze helemaal geen last had van een allergie. Ze was namelijk zo intens gelukkig en had het daarnaast bloedheet door de mantel die ze aanhad waardoor ze die vlekken kreeg. Iedereen vroeg natuurlijk wat er met haar aan de hand was, maar ze leek juist de mooiste tijd van haar leven te hebben. Solange kon wel lachen om alle geruchten en nam daarom even de tijd om een tweetje naar buiten te gooien over het incident. “Het was bloedheet, ik droeg een cape, en ik was ontzettend gelukkig!” postte Solange op Twitter.

Vervolgens postte ze het hiphop dans filmpje van haar en zoontje Julez op Instagram met daaronder de caption: “Last but not least….:) Shout out to Benadryl yo, lol. NOTHING was gonna stop me from having my mother and son dance with Julez. My baby killed it and will forever remain my favorite dance parter of all time. My heart will forever smile reliving the feeling our lil happy feet together.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties