0

Blak 640Blake Lively en hubby Ryan Reynolds zijn pas drie maanden de trotse ouders van hun dochtertje James. Toch is Blake alweer op pad om haar nieuwste film Age of Adeline te promoten. Tijdens de persreis kreeg ze het voor elkaar om op één dag tien verschillende, niks verhullende, strakke outfits te dragen. Hoe ze dat doet nog geen drie maanden na haar bevalling? Zo!

Blake zegt dat ze ontzettend op haar eten let nu ze nog borstvoeding geeft aan haar kleine. Alles wat zij binnenkrijgt, krijgt dochtertje James immers ook binnen. Gezond eten voelt dan ook niet als een must of als een taak, maar heel natuurlijk zegt de blondine. Daarnaast is ze natuurlijk ook aan het sporten geslagen maar ze doet niet aan afbeulende sessies in de sportschool. Ten eerste, omdat ze dat saai vindt en ten tweede, omdat ze nog niet het gevoel heeft dat haar lichaam dat aankan zo snel na de bevalling.

Blake houdt het daarom bij lange hikes door de bergen, fietstochten met de familie en yogasessies. Daarnaast geniet ze gewoon van het leven en eet ze ook chocolade als ze daar zin in heeft. Dat klinkt allemaal heel simpel en do-able, maar wij zijn nog steeds enorm onder de indruk van de resultaten die ze daarmee heeft weten te bereiken in zo een korte tijd!

  • Blake 500

(Beeld: www.vogue.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties