0

kim en north 150Naakt poseren is niet iets wat de meeste mensen dagelijks doen maar toen Kim Kardashian dit aanbod kreeg, begon ze direct door de olie te rollen. Sommigen vinden dit niet het beste voorbeeld voor haar dochtertje North, waar de reality ster het totaal niet mee eens is.

Kim zal het namelijk geen enkel probleem vinden als Nori ook poedeltje naakt in een blad zou komen te staan. Haar vajayjay in een mannenblad als de Playboy, is geen enkel probleem voor de reality ster zolang haar dochter dat zelf wil. “Ik zou alles wat ze wil doen steunen”, zegt zij er zelf over. Als North de derrière van haar moeder heeft geërfd, kunnen moeder en dochter samen nog een champagneglas balanceren op hun achterste.

Kim zal North niet dwingen om iets te doen wat zij zelf in haar verleden heeft gedaan. De Kardashian deed het alleen voor zichzelf, zodat ze weer trots kon zijn op haar lichaam nadat ze flink was aangekomen tijdens haar zwangerschap. Als ze dezelfde kant op gaat als haar momager Kris Jenner, dan zit de kans er dik in dat we over een aantal jaar de kleine Nori nakend kunnen aanschouwen.

  • kim en north

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties