0

anna 150Je zal niet gezellig op de thee gaan bij Anna Wintour als je met haar werkt, maar van de rest van haar werkethiek kunnen we allemaal wel wat leren: op 65 jaar oud is Wintour namelijk de meest belangrijke vrouw in mode en is dit al meer dan 20 jaar.

In een interview voor het boek ‘Winners And How They Succeed’ onthult Anna Wintour hoe ze naar de top is geklommen en het zal je verrassen wat de inspiratie voor de ‘The Devil Wears Prada’ als haar motivatie zag. Niet succes, maar mislukkingen hebben haar tot deze hoogte gebracht. Wintour zegt zelf niet te kunnen zijn gekomen waar ze nu is, zonder haar ontslag bij Harper’s Bazaar in 1978 na er slechts negen maanden te hebben gewerkt.

Verder vertelt ze ook over haar sterke kanten als leider: ze is zoals ze zelf zegt erg besluitvaardig en weet goed taken te delegeren. Dat hebben we in ieder geval wel kunnen zien in de ‘The September Issue‘ documentaire!

Ben je benieuwd naar de rest van het Anna’s visie over werken? Klik dan hieronder op de foto van het boek om ‘Winners And How They Succeed’ zelf te bestellen!

(Beeld: www.instagram.com/voguemagazine)

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties