0

A lot is happening this month! Wow... is december voor jou ook zo'n maand waarin je geleefd wordt? Ik rondde begin deze maand mijn mooie tijd als site manager bij Annic af en had me voorgenomen even een maandje bij te komen van het enerverende jaar.

'We willen alles maar helaas: we zijn ook maar gewoon mensen'

Moeder geworden, jezelf vinden in de rol van (ambitieuze) moeder, nieuwe projecten, een vriend met een eigen onderneming én op de valreep weer een nieuwe opdracht die deze week begon...Daardoor kon ik dat maandje vrij vergeten. Dit jaar is me niet in de koude kleren gaan zitten. Maar dat mág. De column van Annic eerder deze week is daar een mooi voorbeeld van. We willen alles maar helaas: we zijn ook maar gewoon mensen.

En het is echt een tendens die ik zie bij veel jonge vrouwelijke ondernemers. We hebben het gevoel dat we in alles perfect moeten zijn, maar dat gaat toch gewoon niet? Daarom terug naar de basis. Deze maand lekker de feestdagen gezellig en zelfs een beetje kneuterig doorbrengen met familie en vrienden. Een foute kersttrui aan, wij proosten de 30e op het eerste levensjaar van Robin en dan begint 2016 alweer. What a ride it was! Dat zeg ik ieder jaar weer. Jij vast ook wel.

'Niet egoïstisch, maar wel veel met mezelf bezig'

In december kijk je ook even terug. Wat 2015 mij persoonlijk bracht? Het besef dat de wereld niet om mij draait. Dat klinkt alsof ik voor 2015 een egocentrisch dametje was... en ja, dat was ik misschien. Niet egoïstisch, maar wel veel met mezelf bezig. Een kind doet je inzien dat jij en jouw oude leventje er niet meer zoveel toe doen. Ik heb er misschien een beetje tegen gevochten, bang voor burgerlijkheid en het doen van consessies. Maar het bleek een verrijking.

Voordat ik in teveel clichés ga vervallen, wil ik de followers van Annicvw.com een fijne decembermaand wensen. Geniet van elkaar en wees lief voor jezelf. Wijn bij de maaltijd en laat de koolhydraten je smaken!

x Denise

Tekst en beeld: Denise Snel

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties