0

Dag lieve lezeressen van Annicvw.com! Dit is mijn eerste blog in 2016, dus laten we beginnen met: HAPPY NEW YEAR! Ik hoop dat jullie een geweldig jaar hebben afgesloten en samen met jullie familie en vrienden een nieuw jaar hebben afgetrapt. Dit is het moment van de voornemens, maar voor ik daarover door klets blikken we nog even terug naar December 2015...

"Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de sportschool heeft mij niet zo vaak gezien als ze van me gewend zijn"

Wow! What a crazy ride was het tijdens de laatste maand van December, maar ook zeker een super toffe! Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de sportschool heeft mij niet zo vaak gezien als ze van me gewend zijn. Daarentegen heb ik mijn voeding (tot de feestdagen) goed op peil gehouden, dus de schade is te overzien!

Het is voor mij bijna niet mogelijk om af te wijken van mijn voeding-en fitness schema en als dit wel het geval is moet ik wel erg druk zijn! Waar ben ik dan zo druk mee bezig geweest? Begin December hebben mijn hubby and me de sleutel gekregen van ons nieuwe koophuis! We zijn super blij, enthousiast en dolgelukkig. Een eigen plekje onder de zon in het hart van Amsterdam.

"Je moet je zoiets voorstellen: ik word wakker, heb een to-do list voor mijn fulltime job, mijn liefste (fulltime) Foodie-ness blog, mijn voeding preppen, het sporten, 2 huizen en o ja! KERST!"

De hele maand December heeft voor ons natuurlijk in het teken gestaan van verbouwen, maar ook wij moesten nog enigszins meedraaien in de feestdagen! Je moet je zoiets voorstellen: ik word wakker, heb een to-do list voor mijn fulltime job, mijn liefste (fulltime) Foodie-ness blog, mijn voeding preppen, het sporten, 2 huizen en o ja! KERST! Soms moet je prioriteiten stellen en inzien dat je even een stapje terug moet doen om alle pannetjes op het vuur te kunnen houden. It's all about balance en daarom heb ik hier en daar even een stapje terug gedaan. First things first, dus de gym moest even wachten zodat wij lekker konden klussen en kerst vieren!

[image 3]


Zoals ik net al schreef heb ik mijn voeding wel netjes op peil gehouden! Zo blijft de schade beperkt en voel je je voldoende energiek en fit om een drukke agenda de baas te blijven. Daarnaast vond ik het super leuk om tijdens de kerst leuke kerst receptjes te delen op de blog! Zoals deze heerlijke cookies, klik hier voor het recept.

[image 1]


Tijdens de kerstdagen heb ik heerlijk mijn battery opgeladen tijdens een ski trip naar Tirol met mijn liefste familie! Wat een feest! Ik heb alle dagen met een glimlach van oor tot oor gelopen, puur geluk en genieten van elkaar en het mooie Austria! Uhm..en het heerlijk eten! Nogmaals, it's all about balance, dus ik heb mijzelf lekker laten gaan wat betreft (vr)eten tijdens de feestdagen en heb met mezelf afgesproken in het nieuwe jaar weer te knallen! Klik hier voor mijn volledige Christmas verslag.

[image 2]

[image 4]


De komende en eerste maand van 2016 staat dus volledig in het teken van verbouwen en verhuizen, maar ook het oppakken van mijn body goals en de so called: goede voornemens! Wat zijn jouw voornemens? Ik heb die van mij even op een rij gezet in mijn eerste blogjes van 2016 op Foodie-ness. Zo houd ik voor ogen heb waar ik naartoe wil :)

1. I want to work less and live more
2. I want to worry less and surrender more
3. I want to require less perfection from myself and praise more
4. I want to think less and go more with the flow
5. I want to fear less and DO more

Hoe is het bij jou gegaan rondom de feestdagen? Ik hoop dat je vooral intens hebt genoten en zin hebt in al het moois wat je te wachten staat in 2016! Ik heb er zin in!

Liefs en tot volgende maand,
Carolina.

[image 5]

Tekst: Carolina van Dorenmalen

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties