0

COLLECTION Wrangler komt met anti-cellulitis broekWij houden van jeans, maar sta je er wel eens bij stil dat de stof een uitdrogend effect heeft op de huid? De enige manier om droge benen te voorkomen, is jouw huid elke ochtend insmeren met bodylotion. Tot nu.

Wrangler komt met een nieuwe jeanslijn genaamd Denim Spa, waar model Lizzy Jagger het gezicht van is. De drie broeken uit deze lijn hebben speciale ingrediënten die jouw benen verzorgen. In de jeans zitten microcapsules met vochtinbrengende en slankmakende bestanddelen die jouw huid beschermen tijdens het dragen van de spijkerbroek.

De variant die er het meest uitspringt is de Smooth Legs want deze heeft een anti-cellulitis werking. De formule, genaamd Skintex, bestaat uit een combinatie van ingrediënten zoals cafeine en retinol. Door het dragen van de jeans barsten de microcapsules geleidelijk waardoor de anti-cellulitis bestanddelen hun werk kunnen doen. De microcapsules blijven 15 draagbeurten of 4-6 wasbeurten zitten in de stof.

Naast de Smooth Legs variant, zijn er ook nog twee broeken. De Aloe Vera jeans heeft de subtiele frisse geur en heeft naast een verzachtend effect op de huid, ook een kalmerende en een liftende werking. De Olive Extract jeans is puur voor hydratatie van de huid. De werking van de ingrediënten van deze broeken blijft 6-8 wasbeurten.

De broeken zijn nu te koop bij Asos.com! Bekijk ze hieronder en klik op jouw favoriet om deze te bestellen.

Wrangler Denim Spa Corynn Skinny Jeans

Wrangler Denim Spa Corynn Skinny Smooth Legs Jeans

Wrangler Denim Spa Molly Skinny Jeans

Wrangler Denim Spa Molly Skinny Olive Extract Jeans

Wrangler Denim Spa Molly Skinny Aloe Vera Jeans

Wrangler Denim Spa Molly Skinny Aloe Vera Jeans

Wrangler Denim Spa Lizzy Jagger

De favoriete jeans van Lizzy Jagger is de donkere anti-cellulitis variant

www.asos.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties