0

Chanel 1Hoewel wij nog vol in de warme truien, koude wind en regen zitten, denkt modehuis Chanel alweer aan de lente en bij het zien van hun nieuwe make-up collectie ‘Notes de Printemps’ zijn we daar maar wat blij mee.

Want na zo’n donkere winter is hetalweer snel tijd voor vrolijke, frisse kleurtjes als roze, paars en rood. Blijkbaar dacht het cosmeticamerk er net zo over, want de maquillage lijn zit bomvol met voorjaarstinten en daar wordt toch iedereen blij van? Dat het buiten niet bepaald lekker weer is, betekent namelijk niet dat je het zonnetje niet in huis kan halen. Of in dit geval, op je gezicht.

Paradepaardje van de collectie is toch wel het prachtige limited edition oogschaduwpalet, genaamd Quadrille dat zachte kleurtjes bevat als parelmoer, matbruin en een warme roze tint. Verder lanceert Chanel een aantal nieuwe lipsticks van hun Rouge Coco, Rouge Allure en Rouge Allure Velvet lijn en ook aan een gezond blosje op de wangen is gedacht. Met de Le Blush Crème De Chanel creëer je in een handomdraai een zachtglanzend laagje door middel van de fijne crèmestructuur.

Meer van de nagellakjes? Ook dan kun je je geluk op, want de Lente collectie bevat ook twee gloednieuwe lakjes; een donkere aubergine-achtige kleur genaamd Charivar en zachte rode tint genaamd Tapage.

Vanaf 17 januari ligt de nieuwe make-up in de winkels. Kun je niet wachten? Bekijk hieronder een sneak peek.

Chanel 2 Chanel 3

Chanel 4 Chanel 5 Chanel 6 Chanel 7 Chanel 8

www.chanel.com

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties