0

The Blonde Salade shoes with Steve Madden avaVanaf het moment dat Chiara Ferragni haar modeblog The Blonde Salad startte, veranderde haar leven in een achtbaan. Naast meerdere prijzen voor Blogger van het Jaar, een eigen boek en samenwerkingen met onder andere Christian Dior, Tommy Hilfiger, Chanel en Louis Vuitton, heeft het mode icoon zelfs een eigen, naar haar vernoemde, schoenenlijn.

Ook de afgelopen tijd heeft Chiara niet stilgezeten; haar nieuwe schoenenlijn in collaboratie met Steve Madden wordt vier februari uit de doeken gedaan en ligt de dag erna in geselecteerde Steve Madden-winkels. Niet getreurd: online worden de schoenen internationaal verkocht.

Er worden zeventien paar schoenen uitgebracht, waarvan negen verschillende modellen. Zo zijn er enkellaarsjes, platte laarzen, sandalen en instappers in het assortiment te vinden. Door zoveel keus zou je muiltjes moeten kunnen vinden voor elk moment van de dag: van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

De inspiratie voor de collectie komt van de stad New York. “Een stad zo hectisch en met een vibe die geen enkele andere stad kan evenaren”, vindt de blogster zelf. Volgens haar geeft de Big Apple je het gevoel dat alle deuren voor je openstaan, dat je alles kunt bereiken.

Wil jij alvast een voorproefje? Bekijk dan een video en een gedeelte van de foto’s hieronder. De rest vind je op haar blog.

Chiara Ferragni for Steve Madden Chiara Ferragni shoes Chiara Ferragni x Steve Madden The Blonde Salad for Steve Madden

the blonde salad steve maddenwww.theblondesalad.com

(Tekst: Indra Jager)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties