0

Sarah Jessica ParkerDenk je Sarah Jessica Parker, dan denk je vanzelfsprekend aan schoenen. Niet geheel verrassend dus dat Sarah Jessica Parker, die met haar rol van Carrie Bradshaw Manolo Blahnik op de kaart wist te zetten, een eigen schoenenlijn is begonnen.

De pareltjes zijn in samenwerking met de voormalige CEO van Manolo Blahnik geproduceerd. Eerder kondigde Sarah Jessica Parker al aan dat haar pumps niet bepaald comfortabel zullen zijn. In de rol van Carrie droeg de actrice de killer heels soms 20 uur achter elkaar. Tsja, wie mooi wil zijn.

Afgelopen week was dan eindelijk de lancering van deze langverwachte schoenen. Tijdens het feest vroeg de actrices de pers om de schoenen te ruiken. Want, raar feitje. SJP loves, loves, loves de geur van schoenen.

De collectie bestaat in totaal uit 40 verschillende modellen in donkerrood, grijs en helder marineblauw. Diverse klassieke modellen werden door SJP onderhanden genomen. De pumps uit de SJP collectie zullen tussen de 190 en 320 euro kosten. Of de schoenen ook in Nederland verkocht zullen worden is nog niet bekend.

SJP

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties