0

COLLECTION Rosie Huntington-Whiteley's jubileum lingerieEen jaar geleden is Rosie Huntington-Whiteley de samenwerking aangegaan met Britse keten Marks & Spencer. De lingerie die de voormalig Victoria’s Secret angel voor de shop ontwierp is razend populair, dus geen enkele reden om de collaboratie te beëindigen.

In tegenstelling tot dat is ter ere van het jubileum van Rosie for Autograph een speciale lijn gelanceerd. Het topmodel is er zelf erg enthousiast over en vertelt dat ze niet kan geloven dat het afgelopen jaar zo snel is gegaan.

De nieuwe collectie wordt gekenmerkt door kant, zijde en de zachte kleuren. Bovendien heeft ze geexperimenteerd met donkere tinten die perfect passen bij het najaar. Naast geheel nieuwe items zijn voor de lijn oude bekende setjes in een nieuw jasje gestoken. Het zal een romantische uitstraling krijgen, wat precies past bij Rosie zelf.

Vanaf 13 augustus zal de nieuwe Rosie for Autograph collectie in de webshop en de fysieke winkels van Marks & Spencer liggen.

rosie for autograph lingerie een jaar

www.marksandspencer.eu

(Tekst: Carolien Tsao)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties