0

robyn 150Robyn Lawley ken je waarschijnlijk als het ‘plus size’ model op wiens curves je enorm jaloers bent. De Australische schone was het tweede ‘vollere’ model op de cover van Elle en het eerste op Australische versies van Vogue en GC. Maar haar rise to fame was pas écht compleet nadat zij in het swimsuit issue schitterde van Sports Illustrated.

Door haar ongekende populariteit kon een design samenwerking natuurlijk niet lang uitblijven. Gelukkig voor ons is het geen duur luxemerk die het model heeft weten te strikken, maar één van onze favo webshops: Asos.com! Met het zomerseizoen voor de deur en het lichaam van Robyn was het natuurlijk logisch dat zij een zwem-/strandkleding collectie voor de online winkel ontwierp. De stukken zijn betaalbaar, maar wel een investering: prijzen liggen rond de €150 voor een hele set.

Robyn wilde een collectie ontwerpen waarin vrouwen met curves zich comfortabel zouden voelen. Vergeet dus je ieniemienie bikini broekjes, en zeg hallo tegen flatterende hogere broekjes en bikinitopjes die je bezoem op zijn plek houden. De hele collectie van Robyn vind je hier.

Bekijk hieronder onze favoriete stukken uit de collectie. Klik op de items om te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: www.instagram.com/robynlawley1)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties