0

TOVxCHANTALBLESOp 27 augustus vond de lancering van de TOV Essentials x Chantal Bles tassencollectie plaats. Menig bekend Nederland was hierbij aanwezig, zo ook onze eigen Annic. Velen zullen TOV Essentials kennen als sieradenmerk, maar er zijn al eerder tassencollecties onder deze naam verschenen. Toch is er nog niet één verschenen als deze.

De it-bags zijn geïnspireerd op de huidige TOV Essentials AW15 tassencollectie, maar dan met de verfrissende blik van Chantal en natuurlijk een sausje van disco. Er zijn twee modellen in drie verschillende metallic kleuren, ieder voorzien van een fijne feminine touch.

Tijdens het event waren grote kubussen onder zwarte doeken te zien. Chantal Bles en Sarah Lingg, designer en founder van TOV Essentials, openden de avond en luidden officieel het nieuwe tassenseizoen in. Vervolgens werd dan eindelijk onthuld wat er precies onder de grote kubussen zat; namelijk de TOVxCHANTALBLES collectie. Daarna maakten zij één voor één plaats voor de eregasten van de avond: Winonah de Jong, Leontine Borsato, Quinty Trustfull, Anouk Smulders, Nicolette van Dam en natuurlijk Annic van Wonderen. De zes inspirerende vrouwen kregen ieder een eigen tas overhandigd.

Je shopt de collectie hier.

 

www.tovessentials.com

(Tekst: Birgit Roobol)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties