0

Leighton meesterNelly.com is dit jaar tien geworden en dat is best een feestje waard vond de Zweedse webshop. Daarom pakt Nelly haar verjaardag groots aan en wel in complete Hollywood style waarvoor de Nelly de creatieve handen in een sloeg met onze favoriete Gossip Girl.

De Amerikaanse actrice en fashionista by heart Leighton Meester zal het stralende gezicht zijn in de grootste campagne van Nelly ooit. Het was een logische match, want Leighton’s stijl is een inspiratie bron voor fashionista’s over de hele wereld. Het stijlicoon zocht haar favoriete items uit de Nelly Spring/Summer collectie voor de campagne en zijn dus echt items en combinaties die de Gossip Girl zelf zou dragen. Een vleugje Blair Waldorf, een snufje sporty chic en een heleboel rock ‘n roll glamour!

“It’s impressive what Nelly has accomplished in 10 years and i’m honored to be a part of their journey”. Aldus Leighton Meester. Bekijk de collectie met Leighton Meester hieronder. De items zijn vanaf 24 februari online te shoppen en wij houden jullie daar natuurlijk direct van op de hoogte. Benieuwd wat er nu in de webshop te scoren valt? Klik dan hier of op één van de onderstaande foto’s.

nelly01

nelly02-big

nelly03-big

nelly04-big

nelly05-big

www.nelly.com

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties