0

Wat is Monki toch een heerlijk merk. Trendy, fashionable en ontzettend betaalbaar. En ook de Spring/Summer collectie van 2013 belooft veel goeds!

Deze nieuwe collectie is gebaseerd op vijf elementen: ten eerste lucht, water, aarde en vuur. Maar wel gecombineerd met iets lekker nieuwerwets: het vijfde element in deze voorjaarscollectie is technologie! Monki vindt immers dat tecnhologie net zo bij ons leven en bij onze natuur hoort als de eeuwenoude elementen.

De collectie bevat items die allemaal gebaseerd zijn om een van de vijf elementen. Lucht komt naar voren in een zacht kleurenpalet: mintgroen, zachtblauw, lichtgrijs en stoffen met gaten, zoals kant en breisels. De intensiteit van vuur zien we terug in abstracte en digitale prints, terwijl de watertrend tot uiting komt in verschillende tinten blauw en patronen die gebaseerd zijn op spiegelingen en wolken. Aarde komt onder meer terug in traditioneel handwerk van overal over de wereld. Technologie heeft een eigen serie items van nieuwe materialen als plastic en bijzondere texturen. Het kleurenpalet is heel breed, van intens roze tot lime en wit.

Nieuwsgierig geworden? Hier alvast een kleine preview!

Monki SS13

Monki SS13

www.monkiworld.com

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties