0

mm nieuwe collectie 150Buy now or cry later is het motto van ModeMusthaves.com én de meisjes achter de site kunnen niet voor een betere spreuk gekozen hebben. Keer op keer komt de webshop met de meest hebberigmakende items en ook nu is de collectie weer om van te smullen.

(advertorial)

Zo zoetjes aan sluipen de voorjaarscollecties alweer binnen bij onze favoriete webshops en ook bij ModeMusthaves druppelen de eerste items met een lente vibe de digitale rekken in. Maar, naast een aantal pastelkleurige items zoals een vrolijke aztec blazer en een suede jasje met baby blauwe fringes, kun je ook je modehartje ophalen aan stoere biker boots, floppy hats en heerlijke oversized coats.

ModeMusthaves.com heeft weer genoeg in de webshop staan om van te smullen, maar geeft je ook advies van de leukste combinaties. Style die leren broek bijvoorbeeld af met en lage enkellaarsjes met snakeprint en een floppy hat of ga voor de boyfriend jeans met grijze it-sneakers. Wist je trouwens al dat ModeMusthaves ook een luxury line heeft?

Bekijk de nieuwe collectie hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.modemusthaves.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties