0

Louboutin scarabee nagellakLouboutin betovert al jaren alle modemeisjes met de prachtigste schoenen. De iconische rode zool kan ons direct in katzwijm laten vallen en een paar van deze prachtige hakken staan dan ook hoog op de wishlist. Naast schoenen verblijdt Louboutin ons ook met andere producten, nagellak bijvoorbeeld!

Binnenkort komt er een limited edition collectie van kleurtjes uit die wel een hele bijzondere inspiratiebron hebben gehad: de heilige Egyptische mestkever, oftewel de scarabee. Louboutin ziet al sinds jaar en dag Egypte als een soort tweede thuis en steekt dan ook niet onder stoelen of banken dat ze zich graag laten inspireren door het land en zijn rijke historie.

Dit beestje, met de bijzonder onsmakelijke naam, heeft drie bijzondere nagellak kleurtjes voortgebracht. Louboutin laat het pantser van de kever naar voren komen door metallics en olievlek-achtige effecten, echte blikvangers dus! Ook de promotiebeelden van de nagellakjes zijn eyecatchers. Louboutin is flink in de weer geweest met Photoshop en laat een ontdekkingsreiziger op pad gaan door het oude Egypte die larger than life potjes nagellak ontdekt.

Bekijk de beelden en de kleurtjes hieronder!

  • Scarabee_Pyramid_3
  • Scarabee_2
  • Scarabee_3
  • Scarabee_1
  • Louboutin scarabee 2
  • Louboutin Scarabee 1

(Beeld: www.christianlouboutin.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties