0

COLLECTION Broeierige look gecreerd met de Art of Nature make up collectie kopieGister presenteerde het organische cosmetica label AVEDA hun nieuwe Be Curly producten voor de perfecte krul en de Art of Nature make-up collectie. Terwijl ons haar nog bevroren was door de sneeuw waande we ons in de exotisch geurende Day Spa van AVEDA.

AVEDA introduceert dit seizoen twee nieuwe geheel natuurlijke haar producten voor krullend haar. De Be Curly curl controller en de Be Curly curl enhancing spray. De controller verzacht en verlengt de krullen en geeft ze een natuurlijke slag, gaat pluis tegen en laat de krullen soepel vallen. De enhancing spray zorgt voor het behoud van luchtige krullen gedurende de dag. Houdt pluis onder controle en geeft het een natuurlijke glans. De Curly producten zijn samengesteld uit gecertificeerd-biologisch limoen, citroen, bergamot, sinaasappel en andere pure bloemen en planten die de krullen beschermen en vormen.

De Art of Nature make-up collectie is geïnspireerd op de natuur met pure pasteltinten en levendige kleuren. De pure, intense kleuren voor ogen en lippen zorgen voor een romantische en broeierige look. De AVEDA minerale make-up met natuurlijke plantaardige ingrediënten zijn zacht voor de huid en voor de planeet.

Be Curly look

Be Curly look

Be Curly Curl Controller 26

Be Curly Curl Controller € 26,-

Be Curly Enhancing Hair Spray 26tif kopie

Be Curly Enhancing Hair Spray € 26,-

Broeierige look gecreerd met de Art of Nature make up collectie

Broeierige look gecreërd met de Art of Nature make-up collectie

Limited edition Art of nature makeup

Limited edition Art of nature make-up

De Be Curly producten zijn vanaf 18 februari verkrijgbaar en de limited edition Art of Nature make-up vanaf 1 april. Kijk op Aveda.nl voor de verkooppunten.

www.aveda.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties