0

Lipsy Kardashian 2Nog geen geschikte outfit gevonden voor de feestdagen en ben je het moment nabij om in blinde paniek alles wat pailletten bevat in je mandje te gooien? Wacht daar nog maar even mee want als het aan de Kardashians ligt, ben jij met Oud & Nieuw meer glamorous dan ooit.

De reality zusjes hebben namelijk, na het grote succes van hun eerste lijn, een tweede collectie ontworpen voor het Britse kledingmerk Lipsy en laat dat nou precies op tijd zijn voor New Years Eve. Iedereen die ook zo’n fan is van de kleding van het fashionable trio kan haar modehartje ophalen, want de nieuwe lijn past perfect bij de eigen stijl van de Kardashians. Zo zien we veel sexy strakke jurkjes à la Kim, de stoere jasjes van Khloe en vrouwelijke prints à la Kourtney.

De collectie bestaat in totaal uit veertien items en is vanaf 23 december verkrijgbaar op Lipsy.co.uk Ook vind je de collectie vanaf 29 december bij De Bijenkorf. Het is helaas nog even wachten op de officiële campagnefoto’s maar wij hebben alvast een kleine sneak peek voor je.

Lipsy Kardashian 2

De eerste collectie van de Kardahsians voor Lipsy

De eerste collectie van de Kardahsians voor Lipsy

www.lipsy.co.uk

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties