0

COLLECTION Hunkemollers bikinis voor komende zomerBelieve it or not… de zomer komt er heus wel aan. Heb jij al een fijne vakantie geboekt of blijf je op Hollandse bodem in de zomer (eigenlijk logisch, want dan is het weer hier het mooist)? Wij hebben alvast wat om in zomerse sferen te komen.

Gisteren presenteerde Hunkemöller hun nieuwste collectie badkleding voor aankomende zomer. De bikini’s en badpakken zijn onder te verdelen in tien thema’s met voor ieder wat wils. Hou je van kleurrijk en printjes? Dan zijn de thema’s Californian Candy, Truly Colourful en Paisley Power iets voor jou. Ga je liever voor kleurige bikini’s en badpakken in een wat rustigere uitvoering? Dan zijn de thema’s Ocean Blues, Striking Stripes, Summerlicious en Easy Breezy perfect voor jou.

Ben je meer een klassiek type of ga je het liefst op het strand voor een zwarte outfit? Dan kun jij je hart ophalen met items uit de Darin Desert en Bombastic Black lijnen. Bekijk de complete collectie van Hunkemoller badkleding voor de zomer hieronder! Wel setje is jouw favoriet?

De hele collectie zal 1 mei in de winkel liggen, maar een aantal setjes zullen daarvoor al te koop zijn.

 

www.hunkemoller.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties