0

COLLECTIONVoordat Hunger Games een mega hit werd had niemand nog van Jennifer Lawrence gehoord. Inmiddels heeft de actrice in korte tijd een Oscar in de wacht weten te slepen en een super deal met Dior.

Groen van jaloersie kijken we naar de prachtige Dior jurken die op elk Hunger Games feestje aan het lichaam van Jen prijken, maar Katniss Everdeen is degene die pas echt onze aandacht weet te trekken. Gelukkig is ook designer webshop Net-A-Porter.com in de ban van de films en met Catching Fire, op het punt om in premiere te gaan, kan een Hunger Games kledinglijn natuurlijk niet achter blijven.

Hunger Games kostuum designer Trish Summerville zal in samenwerking met de shop een Capitol Couture lijn uitbrengen met 19 exclusieve ontwerpen. Leren jasjes, cut-out jumpsuits, een zilveren bustier jurk, statement sieraden en een shirt met pijl zitten er in ieder geval in de collectie. De prijzen? Die liggen tussen de 60,- en 800,- Pond en zullen vanaf 21 november verkrijgbaar zijn.

Bekijk een preview van Capitol Couture by Trish Summerville hieronder. Wat vinden jullie is het Katniss waardig? Let ook even op het model. De oplettende kijker zal het niet zijn ontgaan, maar Tamara Slijkhuis Weijenberg, je weet wel de winnares van Hollands Next Topmodel 2011, is het gezicht van deze lijn!
Hunger Games1

Hunger Games2

Hunger Games

www.net-a-porter.com

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties