0

Cara Delevingne Mulberry A:W 16Cara Delevingne ontwerpt inmiddels al een tijdje tassen voor het Britse label Mulberry. Naast haar eigen tas The Cara Delevingne, een rugzak, geeft Cara ook een paar andere tassen een make over. Voor de nieuwe  herfst/winter collectie zien we de Cara tas in een staalblauw, bordeaux rood en in camouflage print.

Er zijn deze keer een paar persoonlijke Cara touches in de lederwaren verwerkt. Onder ieder item uit de Cara collectie staat namelijk Made in England, een knipoog naar de tattoo die Cara heeft aan de onderkant van haar voet en natuurlijk een ode aan het ‘geboorteland’ van zowel Cara als Mulberry. Ook zijn er op sommige items uit haar collectie studs in de vorm van een leeuwenkop te vinden: een verwijzing naar de tattoo op Cara’s rechter wijsvinger.

De beelden van de tassen, portemonnees en schoudertasjes zijn al vrijgegeven. Nu is het wachten op de campagnebeelden met Cara in de hoofdrol. Bij de eerdere campagnes die Cara deed voor Mulberry werd ze vergezeld door uilen, vossen en een hond dus de verwachtingen zijn hoog!

Je kan hier alle Cara x Mulberry producten bekijken. Hieronder hebben we een paar van onze favorieten op een rijtje gezet. Klik op de foto’s om te bestellen!

(Beeld: www.mulberry.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties