0

COLLECTION De nieuwste stukken van Rihanna voor River IslandAls je iemand hebt met zo’n uniek modegevoel als Rihanna die ook nog eens een grote schare fans heeft, is het niet anders dan logisch dat er een kledinglijn komt. En zo geschiedde; Rihanna zette haar handtekening onder een deal voor meerdere collecties voor River Island.

En deel twee is nu te bewonderen! Net als voorheen, hebben de items een lekkere urban feel en zullen sexy tomboys ermee weglopen. Denk aan jeans jacks, camouflagerokken, crop tops en zwart-wit gestreepte maxidresses. Ook zijn er ook weer een aantal accessoires zoals beanies en een rugzak te verkrijgen.

In de campagnebeelden zijn modellen Ji Hye Park, Nayasha Kusakina, Milou Van Grossen en Tati Cotliar te zien. De foto’s werden gemaakt door Lachlan Bailey.

De collectie bestaat uit totaal 80 items. Deel één zal 12 september in de winkels liggen, deel twee in november. Bekijk de campagnebeelden hieronder!

rihanna river island tweede collectie 1 rihanna river island tweede collectie 2 rihanna river island tweede collectie 3 rihanna river island tweede collectie 4 rihanna river island tweede collectie 5

www.riverisland.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties