0

thumb 150Dat Olivia Palermo een schoenenlijn voor Aquazzura heeft ontworpen, wist je waarschijnlijk al door de achter de schermen video. Was jij ook zo benieuwd hoe die heels er nou uit zouden zien? Goed nieuws, de foto’s van de hele collectie zijn naar buiten gebracht.

De Aquazzura x Olivia Palermocollectie is waanzinnig mooi: we hadden ook niet anders verwacht van een it-girl en zo een getalenteerde ontwerper. De designer van de schoenenlijn is Edgardo Osorio die Olivia een onofficiële ambassadeur noemt van het merk. Dit is vrij logisch aangezien het stijlicoon bijna alleen maar wordt gespot met zijn schoeisel aan haar voeten.

De collectie bestaat uit totaal negen verschillende parem hakken, die stuk voor stuk to die for zijn. Olivia heeft zes verschillende stijlen gecreëerd: een sandaal bewerkt met juwelen, een enkellaarsje, een gehakte pump, een simpele sandaal met bandjes en een dij-hoge laars. De prijzen zullen beginnen vanaf 375 pond en de schoenen zullen te verkrijgen zijn bij Net-A-Porter.com vanaf 12 september. Dus begin maar alvast met sparen dames dan loop jij straks op echte Olivia Palermo’s!

Benieuwd hoe de schoenenlijn van Olivia Palermo eruitziet? Bekijk dan snel de foto’s hieronder.

  • embed4_3006008a
  • embed5_3006006a
  • embed3_3006009a
  • 3de5ce3b38087f49f40a554c55d493e5

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties