0

Kardashian store onlineDe Kardashians begonnen hun claim to fame tijdens het eerste seizoen van hun realityshow met hun Dash winkels. Inmiddels bestaan de winkels nog altijd, maar zelf komen de meiden daar alleen nog voor openingen en andere feestjes. De dagen dat Khloé, Kourtney of Kim je nieuwe aankopen afrekenen, zijn voorbij.

Gelukkig zijn ook de dagen dat je naar Calabasas, New York, Los Angeles of Miami moet voor hun winkel voorbij. De Dash online store is namelijk in de lucht. Dat betekent dat je naar hartelust Kardashian approved items kan shoppen vanuit je luie stoel. Natuurlijk zijn de meiden de online winkel al flink aan het promoten, maar in de winkel worden zij ook zelf gepromoot. Je vindt er namelijk de bizarste items als een trui met alle K-namen erop: ja, zélfs die van Kanye. Sinds wanneer heeft hij iets met Dash te maken?

Eerlijk is eerlijk, de trui is een ‘special’ die via de site te koop is en Kim, Kourtney en Khloé hebben hem dus niet zelf ontworpen, dat was Brian Lichtenberg. Op de website vind je ook Rob’s sokkenmerk Arthur George én kan je een exemplaar van Selfish bestellen want ook Kim’s boek is namelijk via de webshop te koop. Ben je enthousiast? Dash verzendt internationaal, dus shop ’till you drop!

De webshop vind je hier. De Kardashian trui kan je bestellen door op de afbeelding te klikken!

(Beeld: www.instagram.com/khloekardashian)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties