0

Deze winter slaan designer Claes Iversen en kledingwinkel WE Fashion de handen ineen! Het resultaat: een zogeheten capsulecollectie (kleine, eenmalige collectie) bestaande uit vijf designerjurken.

De jurken zijn vanaf 19 november verkrijgbaar in geselecteerde WE Fashion winkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en via wefashion.com. Extra leuk: Ter ere van de lancering wordt op maandag 19 november tussen 12.00-14.00 in de WE winkel in de Kalverstraat in Amsterdam een meet & greet georganiseerd met de designer. Een eventje voor in je agenda dus!

De WE& Claes Iversen collectie bestaat uit vijf elegante designerjurken voor de feestelijke eindejaarsperiode. De collectie heeft de typische Claes Iversen handtekening: elegant door eenvoud, gebruik van luxe stoffen zoals tule en organza en een ultravrouwelijk silhouet. Alle stukken zijn uitgevoerd in zwart. De collectie bevat zowel little black dresses en feestelijke topstukken. Elke jurk is geïnspireerd op een eerdere creatie van Claes Iversen.

De jurken zijn te koop voor prijzen tussen € 79,95 en € 149,95. Hieronder kun je ze vast bekijken.

Claes Iversen voor WE Fashion

Claes Iversen voor WE Fashion

Claes Iversen voor WE Fashion

Claes Iversen voor WE Fashion

Claes Iversen voor WE Fashion

www.wefashion.com

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties