0

COLLECTION Chanel's najaarscollectie met een vleugje bijgeloofNiet alleen in de fashion wereld is gewerkt aan collecties voor het komende najaar, ook beauty merken komen met nieuwe producten en kleuren om ook in het herfstseizoen weer te kunnen tippen aan andere.

De nieuwe lijn van Chanel is gebaseerd op het bijgeloof van mode icoon Coco. Ze geloofde in haar geluk en verzamelde daarbij voorwerpen die daaraan zouden bijdragen of haar inspireerden. De elegante najaarscollectie 2013 vertelt over het bijgeloof op een surrealistische manier door verschillende tinten brons, taupe en kaki te combineren met goudbeige, roze en bordeaux. Dit allemaal als een gelukkig voorteken van schoonheid.

De kleuren zorgen stuk voor stuk voor een intense, maar frisse look met een magisch randje dankzij de subtiele glitters. Intense zwarte oogschaduw, zijdeachtige blush en bijpassende nagellak: allemaal met een verleidelijke glinstering.

Niet alleen nieuwe kleuren voor Chanel; ook een aantal verpakkingen hebben een upgrade gehad. Zo zijn ze makkelijker mee te nemen dankzij meer compactheid.

De collectie is verkrijgbaar vanaf woensdag 14 augustus. Draag deze beauty producten en Chanel belooft je dat het geluk je zal toelachen!

collection superstition chanel najaar 2013 2 collection superstition chanel najaar 2013 4 collection superstition chanel najaar 2013 3 collection superstition chanel najaar 2013 1 collection superstition chanel najaar 2013 5www.chanel.com

(Tekst: Carolien Tsao)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties