0

HUNKEMOLLERWekelijks worden we getrakteerd op teasende trailers van de film Fifty Shades of Grey en we beginnen dan ook al aardig in de mood te komen voor een pikante Valentijn. Om helemaal in de sexy sferen te komen komt Hunkemöller nu met een speciale 50 shades collectie en wauw, wat zijn deze setjes steamy!

(advertorial)

Laat die knuffelbeertjes en bonbons in de vorm van een hartje deze Valentijnsdag maar achterwege. Het belooft met de komst van de film Fifty Shades of Grey een spannende 14 februari te worden. Hunkemöller daagt je met de 50 shades lingerie uit om van deze Valentijn de hottest day of the year te maken en dat lijkt ons bij het zien van de collectie absoluut geen probleem te moeten worden.

De collectie bestaat uit een aantal verleidelijk rode setjes, compleet met jarretels en overknee kousjes met een sexy rood kantje. Daarnaast is er een zwarte kanten body en als klap op de vuurpijl een spannend vlinder slipje. Bind het kanten maskertje over je ogen en laat je door je Valentijn uitpakken. Happy Valentines Day gegarandeerd!

Bekijk de collectie hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.hunkemoller.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties