0

ASOSAsos.com is één van onze favoriete go-to sites. Fancy bruiloft op het programma? Bij Asos vind je genoeg jurkjes om stijlvol in naast de bruid te verschijnen. Tropische vakantie in het verschiet, met de talloze bikini’s en badpakken kom je op de webshop alvast in de stemming.

Maar, nu lanceert de online boutique weer een collectie. Deze werd ontwikkelt in samenwerking met Soko Kenya. Dit is een kleding productiebedrijfje gebaseerd in Rukinga Wildlife Sanctuary in Kenya. Met het werk in de fabriek kunnen vrouwen in een land waar prostitutie en HIV/AIDS aan de orde van de dag is het heft in eigen handen nemen en zichzelf en hun familie voorzien.

De ASOS SS15 Africa collectie bestaat uit een aantal kledingstukken zoals een maxi dress, co-ord en jurkjes. Daarnaast zijn er ook accessoires ontworpen. Dit alles met een opvallende en vrolijke typisch Afrikaanse print.

Vanaf begin maart kun je de collectie tussen de digitale rekken van Asos.com vinden, maar hieronder kun je alvast het lookbook bekijken. Meer zien van de huidige collectie? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties