0

SchoenenWauw, wat een hakken! Ter ere van de lancering van haar parfum FAME heeft een van onze favoriete schoenenmerken, United Nude, laarsjes met een hoogte van 30,48 centimeter ontworpen voor Lady Gaga.

Het ontwerp van Rem D. Koolhaas, creative director van United Nude en fan van Lady Gaga, heeft niet alleen ultiem hoge hakken, maar wordt ook nog eens beklommen door naakte, gouden minimannetjes. De schoenen zijn geïnspireerd op de FAME parfumcampagne, waarbij Lady Gaga als naakte reuzin wordt beklommen door mensen.

Rem D. Koolhaas zegt over de laarsjes: “We waren gevraagd om schoenen te ontwerpen voor de launch van Lady Gaga’s parfum FAME. Aangezien United Nude megafan is van Gaga, waren we meteen gigantisch enthousiast. Lady Gaga wilde dat de schoenen zo hoog mogelijk zouden zijn. We hebben wat concepten gemaakt welke geïnspireerd zijn op haar FAME campagne. Hierin is ze een naakte reus en klimmen mensen op haar. De schoen die het uiteindelijk is geworden, is daarom versierd met gouden mannen die omhoog klimmen. En ja, ze zijn naakt… United Nude.”

Lady Gaga

Lady Gaga met de speciaal voor haar ontworpen schoenen van United Nude aan haar voeten.

www.unitednude.com

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties