0

SuperTrash en Albert Heijn zijn geen vreemden van elkaar. Dit jaar ontwierp het leuke kledingmerk al de ‘More Ways To Win Dress‘ voor de supermarktketen. Nu hebben ze de handen ineen geslagen voor een nieuw project.

Albert Heijn wil mensen aansporen zo duurzaam mogelijk boodschappen te doen en heeft daarom aan SuperTrash gevraagd om een fashionable boodschappentas te maken. Op het zwart met groene exemplaar, dat gemaakt is van gerecycled materiaal, staat de passende slogan ‘Don’t trash my (super) bag‘.

“We waren vereerd toen Albert Heijn SuperTrash vroeg om samen te werken. De tas is bestemd voor een grote doelgroep die ook nog eens sterk verschilt in leeftijd, smaak en interesse. Dit maakte het ontwerpproces voor SuperTrash tot een echte uitdaging. Ik ben ontzettend trots op het resultaat, ik denk dat zowel SuperTrash als Albert Heijn out of the box hebben gedacht, wat een spannend eindresultaat op levert”, aldus Olcay Gulsen, eigenaresse SuperTrash

De Albert Heijn shopper ontworpen door SuperTrash is vanaf week 41 tot en met week 43 verkrijgbaar voor € 2,49 en verkrijgbaar in een groot aantal winkels van Albert Heijn.

Dé tas

www.supertrash.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties