0

Dit weekend was het Wereldmeisjesdag en dat was voor L'Oréal het startsein voor haar samenwerking met de stichting Free A Girl . In de maand oktober doneert L'Oréal Paris €1,00 per verkochte lipstick uit de nieuwe Collection Exclusive range. Met de opbrengst kan Free a Girl nog meer meisjes uit bordelen bevrijden, opvangen en laten uitkijken naar een toekomst in vrijheid.

De lipstick waarmee je het goede doel steunt komt uit de nieuwe Collection Exclusive La Vie En Rose, waarvan eerder al de campagnefoto de wereld over ging. Daarin zien we John Legend een serenade geven aan Doutzen Kroes, Blake Lively, Julianne Moore, Karlie Kloss, Naomi Watts en meer.

Free a Girl investeert in het bevrijden van jonge meisjes uit de prostitutie. Meisjes die door hun klanten en uitbuiters dagelijks meerdere keren worden verkracht en emotioneel en lichamelijk worden mishandeld. Ze worden onder erbarmelijke omstandigheden gevangen gehouden in bordelen. Wanneer de meisjes zijn bevrijd zorgt Free a Girl voor opvang, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen, traumaverwerking en re-integratie.

www.omdatzijhetwaardis.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties