0

C&A start op 1 oktober met de campagne ‘C&A with love for Pink Ribbon’. De modeketen brengt een speciale Pink Ribbon T-shirt collectie uit met 4 verschillende ontwerpen.

Deze T-shirts zijn geproduceerd naar aanleiding van een speciale ontwerpwedstrijd die in juli werd gehouden. De T-shirts kosten € 12,- waarvan € 5,- euro rechtstreeks naar de Stichting Pink Ribbon gaat.

C&A ontving afgelopen zomer via Facebook meer dan 240 inzendingen voor de ontwerpwedstrijd. De 25 ontwerpen, die aan het eind van de periode de meeste ‘likes’ hadden, werden beoordeeld door de jury. De jury bestond uit Quinty Trustfull (ambassadeur Pink Ribbon Nederland), Maartje van den Broek (styliste voor diverse Nederlandse bladen en C&A), Sara Oakley (fashion coördinator C&A Europe), Michaël De Moor (moderedacteur van het Belgische magazine ‘Feeling’) en Anouk Van Gestel (hoofdredactrice van het Belgische magazine Femmes d’Aujourd’hui). Zij selecteerden de vier ontwerpen die in productie zijn genomen voor de Pink Ribbon T-shirt collectie.

Vanaf 1 oktober zijn de T-shirts bij alle C&A filialen in de Benelux en online verkrijgbaar. Aan ieder T-shirt wordt een label bevestigd met de naam, foto en handtekening van de ontwerper.

Welke is jouw favoriet?

De winnares van de wedstrijd

Een roze shirt met tekstprint

Dit shirt heeft de print van een ketting

Een shirt met vintage opdruk

www.cena.nl

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties