0

CARRIEDe laatste aflevering van Sex And The City werd alweer meer dan tien jaar geleden uitgezonden. Dit betekent dat SATC, en de mode in de serie, zich voornamelijk afspelen in de nineties en het begin van deze eeuw.

Denk aan Carrie’s naamketting, de gouden ghetto oorbellen, de bandeautopjes, de heuptasjes en de vele vele cropped tops. Maar, dit is niks bij de Fendi baguette bag die Carrie bij zich droeg. Twee episodes werden er aan de tas gewijd. Eéntje waarin Carrie Bradshaw berooft wordt van haar baguette en één waarin Samantha een fake Fendi baguette uit de achterbak van een auto koopt wanneer het viertal in Los Angeles is.

Niet zo gek dus dat Fendi, en dus Karl Lagerfeld, Sarah Jessica Parker heeft ingeschakeld om de baguette it-bag een make-over te geven. Samen met SJP werd ook Rihanna en Jourdan Dunn door de modekoning gestrikt voor het re-design projectje.

Vanaf 13 februari tot 13 maart kun je in de Fendi store in New York het resultaat bewonderen én er eentje bemachtigen. De baguettes worden namelijk geveild voor een goed doel gekozen door de sterren!

  • 02339b4e85dbbab9160045a171c62443

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties