0

Pippa BHF ontwerpenPippa Middleton werd wereldnieuws op de dag dat haar zus met de Britse kroonopvolger in het huwelijksbootje stapte. De hele wereld was namelijk onder de indruk van haar pronte billen in haar skintight witte jurk. Door dit voorval is Pippa nog altijd enorm populair en een echte it-girl.

De socialité verbindt haar bekende naam graag aan goede doelen, zo is ze al jaren ambassasdeur van The British Heart Foundation. Deze organisatie vecht tegen hart- en vaatziekten door onderzoeken te steunen. Pippa wilt extra geld voor de organisatie binnen halen door twee exclusieve ontwerpen die zij heeft gemaakt in samenwerking met Tabitha Webb. Het zijn een sjaal en een jurk met een roze/rode bloemenprint die perfect is voor een zomerse dag of voor een bruiloft.

Pippa doet naast ontwerpen nog meer om geld voor de organisatie binnen te halen en naamsbekendheid voor hen te verwerven. Zo zal ze 21 juni meedoen aan een fietstocht van Londen naar Brighton: “I’m really looking forward to taking part in the London to Brighton Bike Ride this month and am thrilled I was able to collaborate with Tabitha on this project to help raise additional funds and awareness for the charity.” 

Bekijk Pippa’s ontwerpen hieronder. Klik op de afbeelding om te bestellen!

(Beeld: www.tabithawebb.co.uk)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties