0

SHOP TIPCa-Ching! Wij weten wel waarom Pharrell Williams zo ‘happy’ is. Alles wat de beste man aanraakt verandert in goud en daarbij komt ook nog eens dat de zanger en producer over magische genen beschikt waardoor hij simpelweg geen dag ouder wordt. Geen wonder dus dat Pharrell regelmatig moet zweren dat hij -toch echt geen vampier- is.

Dankzij Pharrell’s verschijning tijdens de Grammy Awards, met de inmiddels iconische Vivienne Westwood hoed op zijn hoofd, weten we dat hij ook van mode houdt. Logische stap voor de zanger is dus om een luxe tas op de markt te brengen. Pharrell sloeg de creatieve handen ineen met design house Moynat om een lijn bijzondere tassen te ontwerpen.

De Pharrel-bags komen in de vorm van een stoom locomotief. Moynat staat bekend om hun fancy koffers die de zanger zag toen hij een tas voor zichzelf bestelde. Direct begon het te borrelen in het creatieve brein van Pharrell waarop hij The Train Bag ontwierp. Midden oktober zullen de trein tassen onder andere in Parijs bij Colette verkocht worden voor het bescheiden, ahum, bedrag van 13.000 dollar.

Voor de fashionista’s die het niet zien zitten om met een stoomlocomotief over straat te lopen ontwierp Pharrell ook nog een aantal zijden sjaals en leren portemonnee’s met de opdruk van een trein.

  • BP_24800686
  • Pharrell Williams voor Moynat collectie
    Pharrell Williams voor Moynat collectie

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties