0

Het verfrissende & Other Stories heeft binnen no time een vast plekje in de modewereld weten te bemachtigen en is inmiddels een van de vaste adresjes voor menig fashionista. Was daar eerst al de samenwerking met de New Yorkse stylist Ada Kokosar, ook voor aankomende zomer weet & Other Stories een bijzondere samenwerking aan te gaan.

De Spring/Summer '16 collectie is een nieuwe co-lab ontworpen door Rodarte, een conceptueel en innovatief modelabel dat in 2005 is opgericht door Kate en Laura Mulleavy in Los Angeles. De collectie bestaat uit ready-to-wear, accessoires en schoenen en laat duidelijk de creativiteit van het ontwerpersduo zien.

De unieke positie van & Other Stories in de mode industrie heeft ons de mogelijkheid gegeven een bijzondere collectie neer te zetten.

“We zijn enorm enthousiast om met deze speciale samenwerking Rodarte’s verhaal te vertellen in een nieuwe omgeving. De unieke positie van & Other Stories in de mode industrie heeft ons de mogelijkheid gegeven een bijzondere collectie neer te zetten,” aldus Kate en Laura Mulleavy.”

Kate en Laura streven met Rodarte telkens weer naar een artistieke mix van couture, moderne vrouwelijkheid en zichtbare Californische invloeden. Ook bij de collectie voor & Other Stories is dit wederom gelukt. & Other Stories x Rodarte bevat onverwachte contrasten en super mooie materialen. Wij kunnen niet wachten op de SS'16 collectie, wat jij?

www.stories.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties