0

OLIVIAWat een heerlijk leventje moet Olivia Palermo hebben. Een knappe hubby op de bank, een goed gekapt keffertje op schoot en de meest hebberigmakende outfits in de walk-in closet. Gelukkig is de socialite beroerdste niet en zet ze zich in voor het goede doel.

Onze favoriete it-girl heeft de modische handjes ineen geslagen met accessoireslabel Aspinal of London om samen een limited-edition tote bag voor AdCam te ontwerpen. Deze non-profit organisatie ontwikkelt projecten in het Masai Mara-gebied in Kenia. Aspinal of London en Miss Palermo kropen samen achter de tekentafel om daar vervolgens met het ontwerp van de Marylebone Tech Tote weer achter vandaan te kruipen.

Jawel, Olivia P. heeft een tas ontworpen voorzien van allerlei technische snufjes. Zo laadt de tas binnen no time je lege iPhone of iPad op. Who knew dat Olivia zo technisch was?

De voormalige reality ster is al enige tijd betrokken bij dit goede doel en met de opbrengst van de tas zal er een school gebouwd worden in het Keniaanse gebied. De tas is behoorlijk limited edition, zo worden er slechts dertig exemplaren geproduceerd en zal deze voor een forse €1.298 te koop zijn.

  • Olivia Palermo x Aspinal of London

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.aspinaloflondon.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties