0

Melissa McCarthyMelissa McCarthy kwam voor het eerst de Nederlandse huiskamers binnen dankzij de serie Gilmore Girls waar de actrice de rol van chef Suki speelde. Sindsdien heeft de grappige actrice ook het witte doek weten te veroveren en nu waagt Melissa zich voor een tweede keer aan het ontwerpen van haar eigen plus-size kledinglijn.

Samen met het label Sunrise Brands zal Melissa McCarthy achter de tekentafel kruipen voor het ontwerpen van een casual sportswearlijn. Deze zal daarna hoogstwaarschijnlijk uitgebreid worden in vrijetijdskleding, accessoires en zelfs beautyproducten.

Een eigen kledinglijn ontworpen door de actrice ligt voor de hand. Melissa McCarthy volgde een opleiding aan het Fashion Institute of Technology in New York, maar stopte me haar studie om te gaan acteren. Na al deze jaren is de actrice blij om weer volop met mode bezig te zijn. In een interview vertelde de actrice:

“Ik wilde dit al sinds de middelbare school doen. Ik ging destijds vaak op de vloer liggen, bladerde door Vogue en maakte patronen. Ik ben al een jaar op zoek naar een goede partner en nu ik Sunrise heb leren kennen wil ik de mode voor grote maten gaan veranderen.”

Vooralsnog zal de kledinglijn vanaf 2015 alleen in de VS, Canada en Groot-Brittannië gelanceerd worden.

  • BP_25265100
    Melissa McCarthy

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties