0

Manolo Blahnik sokkenHoor je Manolo Blahnik dan denk je daar automatisch de jaloersmakende schoenen van Carrie Bradshaw bij. Maar het is al enige tijd geleden dat er regelmatig Blahniks aan de poezelige voetjes van Sarah Jessica Parker prijkte en met de opnames van Sex And The City ver achter zich waagt de ontwerper zich nu aan nieuwe projecten.

Een spannend nieuw project van Manolo Blahnik is de samenwerking met het Duitse sokkenmerk FALKE. In samenwerking met het merk heeft Manolo een serie limited edition sokken ontworpen. Voor Mr. Blahnik zijn sokken niet zomaar een basis onderdeel van een outfit, voor de designer zijn sokken dé kers op de taart, het item dat die finishing touch aan een outfit geeft.

“I am very excited about this collaboration. Socks connect your feet with the clothes you are wearing and can make a punctuating statement. I have so many pairs in various colours and materials. Playing with patterns and textures is a lot of fun. And I love when women wear socks with high heels!” zei de ontwerper over zijn samenwerking.

De collectie bestaat uit drie verschillende unisex sokken. Een grijze met roze pompoms, geinpireerd op gordijnen uit Spaanse woonkamers, een licht roze met fuchsia stippen, geinpsireerd op de polka dot jurken die de moeder van Manolo Blahnik droeg en een klassieke ivoren sok die refereert aan de familie tenniswedstrijden van de ontwerper.

Bekijk de sokken hieronder. Bestellen kan vanaf 26 maart via becauselondon.com.

  • FALKEandManoloBlahnik_Dot_5
  • FALKEandManoloBlahnik_Dot_6
  • FALKEandManoloBlahnik_Keep Going_4
  • FALKEandManoloBlahnik_Keep Going_8
  • FALKEandManoloBlahnik_Pompon_4
  • FALKEandManoloBlahnik_Pompon_8

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.becauselondon.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties