0

Converse_Maison_Martin_Margiela_All_Star_Chuck_70_Jack_Purcell_original kopieSneaker lovers opgelet! Converse All Star lovers kunnen vanaf morgen hun modehartje ophalen, want voor de tweede keer is het bekende sneakermerk met het modehuis Maison Martin Margiela achter de tekentafel gekropen voor een samenwerking.

Maison Martin Margiela en All Star?

Dat klinkt als een gouden combinatie en dat is het ook. De klassieke hoge en lage All Stars zijn voorzien van een Martin Margiela sausje. Letterlijk, want de sneakers werden ondergedompeld in witte verf. Hoe meer je de schoenen draagt hoe mooier ze worden, want naarmate de sneakers meer ingelopen zijn breekt de witte verf. Door de scheurtjes komt dan de stoffen onderlaag van de sneaker naar boven. Zo ontstaat er bij elke drager een unieke schoen!

Daarnaast staat er op het lipje een subtiel logo van Maison Martin Margiela. Als sneakerfan moet je voor deze pareltjes echter wel diep in de buidel tasten. Aan deze limited edition Converse First String sneaker hangt namelijk een prijskaartje van €250,-.

  • Converse_Maison_Martin_Margiela_All_Star_Chuck_70_Jack_Purcell_Group_large
  • Converse_Maison_Martin_Margiela_Jack_Purcell_Pair_large
  • Converse_Maison_Martin_Margiela_All_Star_Chuck_70_Jack_Purcell_large
  • Converse_Maison_Martin_Margiela_Tongue_large
  • Converse_Maison_Martin_Margiela_Paint_Detail_large

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.converse.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties