0

REVEAL Lancome X Jason WuDesigners die gastontwerpen voor een bekend modehuis. In fashion land gebeurt het steeds vaker. H&M is de onbetwiste kampioen. Maar ook de beauty wereld is niet vies van een collaboratie.

Eerder ontwierp Alber Elbaz van Lanvin al een succesvolle make-up lijn voor Lancôme. Nu is de beurt aan designer Jason Wu. In februari ging al het gerucht dat Jason Wu een limited edition beauty lijn zou ontwerpen voor Lancôme. En na maanden wachten is eindelijk zo ver, de collectie is gisteravond gelanceerd.

Het resultaat is een hebberigmakende beauty lijn bestaande uit onder andere een oogschaduw pallet met daarin vijf schitterende kleuren waaronder Wu’s favoriete kleur kobaltblauw. Ook in de Wu x Lancôme lijn, een poeder oogschaduw, vloeibare eyeliner, drie lipsticks en drie nagellakjes in verschillende tinten rood. Verassing is de navy blauwe mascara dat een beauty trend voor het najaar beloofd te worden.

Voor de meiden die hopen een item te kunnen scoren, hebben we teleurstellend nieuws. De limited edition collectie zal alleen in New York tijdens Fashion Week verkocht worden. Of de collectie ook in Nederland verkocht zal worden is nog niet bekend. Wel kunnen we melden dat deze samenwerking niet eenmalig is. Jason Wu heeft namelijk al verklapt een tweede collectie te ontwerpen die ergens volgend jaar het licht zal zien.

Zullen we net als bij H&M nog meer gastdesigners kunnen verwachten voor Lancôme? Zo ja, van wie zou jij een beauty lijn willen zien?

Bekijk de make-up lijn hieronder.

REVEAL Lancome X Jason Wu

Five Color Palet Jason Wu X Lancome

REVEAL Lancome X Jason Wu

Red Lipstick no.1 Jason Wu X Lancome

REVEAL Lancome X Jason Wu

Nailpolish Rasberry red Jason Wu X Lancome

REVEAL Lancome X Jason Wu

Close-up make-up lijn Jason Wu X Lancome

www.lancome.nl

(Tekst: Rosalyn de Lange)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties