0

150Sharon en Kelly Osbourne staan bekend om hun extravagante stijl en voorkomen. Deze twee dames laten zich niet zomaar overschaduwen en staan maar wat graag in de spotlights. Make-up merk MAC zag daarom een succesvolle samenwerking, want zij hebben de handen in één geslagen met de Osbourne ladies.

Sharon en Kelly zijn het eerste moeder-dochter duo dat een samenwerking aangaat met MAC. De twee zijn razend enthousiast over hun collectie, die verwijst naar de stijl van beide vrouwen. Kelly vertelde aan ET Fashion dat ze zichzelf als muze zag voor de collectie.”’Ik blijf giechelen wanneer ik vertel dat ik de inspiratie was voor mezelf. Ik weet dat dit erg narcistisch overkomt, maar ik wilde trouw blijven aan mezelf en de kleuren waar ik van hou. Tegelijkertijd heb ik enkele aanpassingen gedaan zodat de meeste vrouwen de make-up ook kunnen dragen, want ik weet dat mijn stijl niet voor iedereen is weggelegd.”

De MAC-Collectie zit vol met allerlei producten en kleuren. In Sharons lijn (de rode), zitten dertien producten waaronder een prachtige poederborstel en blush, die vooral bedoeld zijn voor het contouren van je gezicht. In Kelly’s collectie (de paarse), zit onder andere een blush en de Kelly Yum-Yum-lipstick.

De MAC-Cosmetics-lijn van Kelly en Sharon Osbourne is vanaf vandaag bij de MAC-winkels en counters te koop.

  • 500
  • sharon 50
  • kelly 500

www.maccosmetics.com

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties