0

Justin Timberlake wil een comeback maken in de muziekwereld. Naast een goede eerste single en een dijk van een plaat, moet zijn uiterlijk natuurlijk ook tiptop in orde zijn. Vandaar misschien het nieuwe kapsel?

Maar ook aan zijn kledingstijl gaat wat veranderen. Wij verwachten de komende tijd alleen nog maar Suits & Ties voor de zanger want hij heeft Tom Ford weten te strikken als zijn outfit go-to. Zo heeft de ontwerper het pak verzorgd dat hij laatst droeg naar de SAG Awards, draagt Justin zijn kleding in zijn nieuwste clip én zullen we alleen maar pakken van Tom Ford zien terugkomen in het boekje wat bij zijn nieuwste cd (‘The 20/20 Experience) hoort.

Ook Tom ford is blij met de samenwerking. “I adore Justin. He has innate style and enormous talent. It has been such a pleasure and honor to work with him throughout this entire creative process“, aldus Tom.

Bekijk hieronder alvast de officiele lyric video van Justin’s nieuwe single Suit & Tie met de zanger in pakken van, jawel, Tom Ford.

www.tomford.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties