0

150Jeremy Scott werkt al sinds 2008 samen met het populaire sportmerk Adidas. De extravagante designer weet keer op keer te gekke sneakers en kleding te ontwerpen en hij weet steeds weer te verbazen. Het was een kwestie van tijd, dat Jeremy ook een Adidas parfum ging ontwikkelen.

Jeremy zou Jeremy niet zijn als hij dit ook op zijn eigen manier doet. De designer ontwierp namelijk een doorzichtige parfumfles in signature sneakervorm en de vleugels erop konden natuurlijk ook niet missen. De geur is voor zowel de mannen als vrouwen, ruikt heerlijk fris en opent met de vrouwelijke topnoten van rozen en bergamot.

Het hart van de geur bestaat uit wat meer mannelijkere componenten zoals witte peper en cashmeran en past perfect bij de excentrieke persoonlijkheid van Jeremy Scott. Het parfum is uiteraard weer zo exclusief zoals het maar kan en er zullen in totaal 10.000 flesjes verkocht worden vanaf 1 februari. De nieuwe Adidas geur 75ml flacon gaat voor €95,- over de toonbank. 

Bekijk het parfum hieronder. Het campagnebeeld van Jeremy is geschoten door Nederlands fotografenduo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin.

  • o.30986
  • adis
  • 010815jeremy1

www.adidas.nl

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties