0

COLLABORATION HM gaat collectie maken met Isabel MarantLaat het maar aan H&M over om elk jaar weer een leuke designer samenwerking aan te gaan. Viktor & Rolf, Lanvin en Karl Lagerfeld hebben de revue al gepasseerd, nu gaat de keten een collectie maken samen met één van de hotste labels van nu.

Namelijk, Isabel Marant! De ontwerpen van de Franse designer zijn te herkennen aan de Parijse chic stijl en ze weet de afgelopen jaren het hartje van menig fashionista sneller te doen kloppen. Denk maar aan de sneakers die iedereen MOEST hebben. Door het mixen van urban attitude, boho elegantie en rock-‘n-roll-spirit creëert ze echte Franse allure. Voor H&M zal Isabel Marant een garderobe ontwerpen van musthaves, geïnspireerd op haar eigen karakteristieke stijl.

“Ik ben gevleid door deze samenwerking. H&M werkt met de beste designers en het is voor mij dan ook een grote eer om uitgenodigd te worden. Mijn streven is iets wezenlijks te creëren dat vrouwen in hun dagelijkse leven willen dragen, met een zekere zorgeloosheid die volgens mij heel erg Parijs is: je kleedt je stylish zonder er teveel aandacht aan te besteden en ziet er toch sexy uit. De collectie is doordrenkt van dit soort easiness en attitude. Alles is met elkaar te combineren, gewoon door je eigen gevoel te volgen: voor mij draait mode helemaal om persoonlijkheid”, zegt Isabel Marant.

De collectie is vanaf 14 november in 250 winkels wereldwijd én online verkrijgbaar en bestaat uit kleding en accessoires voor dames, heren en jongeren.

Isabel Marant en Margareta van den Bosch (creatief adviseur bij H&M)

Isabel Marant en Margareta van den Bosch (creatief adviseur bij H&M)

Isabel Marant

Isabel Marant

www.hm.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties