0

Celebs during the Coachella music festival week 2Het voorjaar staat nog lang niet voor de deur, maar mensen in de USA zijn zich nu al aan het voorbereiden voor de perfecte boho look voor het grootste muziekfestival in Idaho. Coachella is enorm populair en er komen jaarlijks heel veel bekende koppen op af.

Nu hebben we heel goed nieuws voor de liefhebbers, want H&M gaat namelijk samen met Coachella een heerlijke kledingcollectie uitbrengen. Het was eigenlijk wel kwestie van tijd en we hebben er met smart op zitten wachten, want H&M is al zes jaar lang de sponsor van het grote muziekspektakel. We kunnen prachtige bohémien kledingstukken van H&M verwachten met veel kant, printjes, sieraden, croptops en wijde pijpen. Bohoqueen Vanessa Hudgens zal vast verliefd worden op deze collectie, want haar boho outfitjes zijn altijd on point.

De lijn gaat H&M loves Coachella heten en zal vanaf 26 maart 2015 in de winkel te bewonderen zijn. Je kunt natuurlijk ook de collectie lekker online bekijken en shoppen vanuit je luie stoel. Ben jij één van de geluksvogels die tickets heeft weten te bemachtigen voor het festival, dan kun je op het festival zelf ook losgaan bij de H&M pop-up winkel. Wij kunnen in ieder geval niet wachten en zijn benieuwd wat H&M voor ons in petto heeft.

Droom alvast weg bij de heerlijke boho outfitjes van de ladies hieronder.

  • Celebs during the Coachella music festival week 2
    Vanessa Hudgens
  • COACHELLA FASHIONS 2014 - Kylie Jenner and Kendall Jenner seen along with an entourage of friends and bodyguards at the
    Kendall & Kylie Jenner
  • Alessandra Ambrosio at Coachella
    Alessandra Ambrosio

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties