0

hm alexander wang 150Ieder jaar zitten fashionista’s in spanning af te wachten met wie H&M dit keer een designer collaboration aangaat. Het Zweedse merk werkte al samen met labels en designers als Karl Lagerfeld, Viktor & Rolf, Versace, Miu Miu en niet te vergeten Isabel Marant!

Afgelopen weekend maakte H&M op festival Coachella bekend met wie ze dit jaar in zee gaan: niemand minder dan Alexander Wang! Tegelijkertijd plaatste de designer eindelijk de eerste post op zijn Instagram account, die hij al een flinke tijd heeft, met de bekendmaking dat hij een collectie gaat maken voor H&M. Natuurlijk was de ontwerper zelf ook van de partij op Coachella om de samenwerking te vieren.

De collectie zal op 6 november wereldwijd in 250 winkels liggen en online verkrijgbaar zijn. Wat we ervan kunnen verwachten? “It’s too early to say. There will be a new element of lifestyle offering that’s a completely new way of approaching the collaboration, but it is too early to give away“, aldus Alexander Wang.

Let the countdown begin!

  • Alexander_Wang_by_Steven_Klein
    Alexander Wang
  • hm-wang-margareta-van-den-borsch-alexander-wang-logo-high-res-full-logo
    H&M's Margareta van den Bosch en Alexander Wang

www.hm.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties